Oamenii legii acționează zilnic în zonele aglomerate, la societăți comerciale, dar verifică și mijloacele de transport persoane. Numai miercuri au verificat peste 50 de societăți comerciale, aproape 100 de mijloace de transport persoane și au legitimat peste 2000 de persoane.

„La activităţi au participat 328 de forţe de ordine, fiind verificate 52 de societăți comerciale, precum şi 86 de mijloace de transport persoane, dintre care 65 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2000 de persoane. Pentru abaterile constatate au fost aplicate 297 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 79.300 de lei. Dintre acestea, 255 de sancțiuni contravenționale în valoare de 58.800 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 16 sanctiuni în valoare de 2.500 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare pe raza întregului județ, anunță reprezentanții IPJ Timiș.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentVești bune pentru cei alergici la ambrozie: cercetătorii timișoreni au finalizat tehnoclogia vaccinului
Articolul următorCHECK-IN. Hoții intră peste tine în casă. Ce e de făcut?