Aproape 1000 de polițiști vor fi mobilizați în acest final de săptămâna la Timișoara și în Timiș pentru ca referendumul din 6 și 7 octombrie să se desfășoare în cele mai bune condiții.

Polițiștii ajutați de colegii din toate structurile Ministerului de Interne vor asigura paza și protecția la locațiile secțiilor de votare, pentru a preveni apariția unor incidente care ar putea perturba procesul de votare.

554 polițiști vor supraveghea bunul mers al referendumului, iar peste 420 de polițiști se vor afla pe străzi, pentru a asigura măsuri de ordine și liniște publică.

Alți 95 de polițiști și 50 de jandarmi vor asigura transportul buletinelor de vot și a locurilor în care acestea vor fi depozitate.

Și jandarmii Inspectoratului Județean Moise Groza Timiș vor avea în responsabilitate 103 secții de votare din 58 de locații. Alți 185 de pompieri vor fi și ei în teren, pentru a asigura desfășurarea în bune condiții a referendumului.

Totodată, 246 de polițiști de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara vor asigura paza și supravegherea a 123 de secții de votare aflate în zona de competență.

Articolul precedentCiculație închisă pe autostrada A1
Articolul următorInformatica Timișoara la prima victorie în Main Round-ul din UEFA Futsal Champions League