Din cauza numarului crescut de accidente, circulatia trotinetelor electrice pe trotuarele din Singapore a fost interzisa.

Lam Pin Min, oficialul senior al Ministerului Transporturilor anunta ca, incepand din data de 6 noiembrie 2019 cei care incalca regula risca sa isi petreaca trei luni in inchisoare sau sa fie amendati cu echivalenul a 1,474 de dolari sau chiar sa primeasca ambele pedepse.

“Interzicerea trotinetelor electrice pe trotuare este o decizie dificila. Dar este un pas necesar pentru ca pietonii sa se simta din nou in siguranta pe trotuarele publice”, a declarat Min.

Circulatia trotinetelor electrice a devenit interzisa inclusiv pe sosele, avand ca ultima alternativa  doar circulatia pe pistele pentru biciclete care pana in acest moment au o lungime de 440 de km, insa guvernul promite ca pana in 2025 vor fi 750 de km disponibili.

Potrivit autoritatilor de cele mai multe ori a fost vorba de coliziunea cu pietoni pe trotuare fapt ce are ca, consecinta cel putin un deces inregistrat.

Articolul precedentComercianții de vechituri, luați în vizor de Poliția Locală
Articolul următorO echipă întreagă de la Timișoara chemată la lotul național. Convocare surpriză pentru unul dintre bănățeni