Timișorenii preocupați de impozitele și taxele locale care vor fi valabile în 2021 vor avea posibilitatea de a-și spune părerile sau chiar de a avansa propuneri în cadrul unei dezbateri publice online pe care municipalitatea o va organiza în această săptămână.

Propunerile pe marginea proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale în Municipiul Timișoara pe anul 2021 vor putea fi transmise prin e-mail, dar cetățenii interesați vor putea participa și la do dezbatere online, care se va desfășura joi, prin platforma ZOOM, timp de 60 de minute.

”Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General  –  Serviciul administraţie locală, sau în format electronic, la adresa de e-mail: [email protected]., până la data de 9 decembrie, ora 14. Persoanele care doresc să participe și online la dezbatere, vor anunța până cel târziu la data de 9 decembrie 2020, ora 14, intenția de participare și, totodată, vor transmite opiniile pe  care urmează să le pună în discuție la  adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru trimiterea invitației online prin care vor accesa întâlnirea de pe platforma online. Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata-limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant”, transmite Primăria Municipiului Timișoara.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentAmenzi de peste 100.000 de lei, într-o singură lună, pentru tăieri ilegale de arbori în vestul țării
Articolul următorVIDEO Moș Crăciun, întâlniri online magice cu copiii