Primarul municipiului Timișoara, Nicolae Robu, a anunțat că a semnat contractul cu firma Coral Impex din Ploiești pentru dezinsecția și deratizarea din oraș. Contractul este pe o durată de patru ani.

Firma care va face în următorii patru ani dezinsecția și deratizarea din Timișoara este Coral Impex din Ploiesti.

Am semnat astăzi contractul. Firma câștigătoare va veni să își prezinte bunele intenții, tehnologia cu care va interveni. Ne-ar plăcea să avem o bună colaborare. Mi s-au dat asigurări că se va lucra extrem de serios și că nu vom mai avea de suferit din cauza insectelor și altor vietăți din urbea noastră”, a spus primarul Nicolae Robu, vineri.

Reprezentanții municipalității au amânat semnarea contractului până dupa ce avea să se pronunțe Curtea de Apel Timișoara în privința acțiunii în instanță pe care a înaintat-o firma DD Chim din Deva, calificată pe poziția secundă la licitație, care pretindea că societatea Coral Impex din Ploiești ar fi fost favorizată și nu a respectat caietul de sarcini. Iar înainte de acest moment se adresase și Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor, fără succes însă.

În cele din urmă, zilele trecute, magistratii au respins contestația DD Chim, iar Coral Impex preia serviciul de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în Timișoara, pentru următorii patru ani.

Articolul precedentSe închide o stradă intens circulată din Timișoara. Șoferi vor trebui să caute alte rute
Articolul următorÎnfrângere în derby pentru Timișoara Saracens. Baia Mare se apropie 3 lungimi de campioană