De la ora 8.00, în Timișoara, la robinete nu mai curge apă caldă și nici caloriferele nu se mai încălzesc. Se întâmplă în cazul consumatorilor care sunt abonați la compania locală de termoficare.

COLTERM nu mai furnizează apă caldă în Timișoara începând de joi dimineața.

Din cauza unor lucrări care se vor efectua într-una dintre stațiile de reglare-măsură care alimentează cu gaze naturale municipiul Timișoara, atât la CT Centru cât și la CET Sud se va întrerupe alimentarea cu gaz, începând cu data de 11 octombrie, ora 8. Având în vedere complexitatea lucrărilor care trebuie efectuate, nu se poate preciza cu exactitate momentul în care va fi reluată alimentarea cu gaze. Totuși, se estimează că furnizarea gazelor naturale se va relua în intervalul de timp cuprins între 11 octombrie, ora 18 și 12 octombrie, ora 18.” se arată într-un comunicat Colterm.

În aceste condiții, programul de furnizare a apei calde de consum și încălzirii, pentru ziua de joi, 11 octombrie este următorul:

         între orele 0 – 8 se va furniza atât încălzire cât și apă caldă de consum, în condiții normale;

         între orele 8 – 17 se va întrerupe furnizarea încălzirii și a apei calde; 

         între orele 17-24 se va furniza doar apă caldă, la temperatură redusă la 45 grade C.

În funcție de informațiile privind reluarea furnizării gazelor naturale, se va stabili programul de furnizare pentru apa caldă și încălzirea centrală pentru ziua de vineri, 12 octombrie.

Articolul precedentPoliția din Timiș în alertă. Un copil și o femeie au dispărut fără urmă
Articolul următorGreva transportatorilor afectează și județul Timiș