Una dintre companiile cu licență de transport pentru județul Timiș va participa la greva transportatorilor. Protestul  începe la ora 12.00.

O parte dintre operatorii care efectuează transport de persoane vor înceta efectuarea curselor regulate între judeţe şi în interiorul acestora începând de joi, la ora 12:00. Transportatorii sunt nemulțumiți de proiectul de Ordin al ministrului Transporturilor pentru modificarea şi completarea Normelor metodologice privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea şi efectuarea transporturilor rutiere. Ei cer retragerea acestuia.

În județul Timiș vor fi afectate trei trasee, pe care efectuează curse de transport persoane una dintre companiile care participă la protest.  

În județul Timiș au licență de transport persoane 14 firme. Autoritățile le cer acestora ca, în cazul participării la greva transportatorilor, să afișeze din timp anunțul privind suspendarea cursurilor. Dacă situația se va prelungi, se vor căuta măsuri pentru a asigura transportul celor care utilizau serviciile firmei respective, cu prioritate în cazul elevilor care trebuie să ajungă la școală în altă localitate.

Articolul precedentTimișoara fără apă caldă și căldură în calorifere
Articolul următorSchimbare majoră în cel mai mare spital din Timiș