Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara va avea parte de lucrări ample de modernizare.

Deocamdată s-au făcut ultimele modificări din cadrul proiectului de modernizare, acestea fiind solicitate tocmai de echipa medicală. Suma alocată acestui proiect se ridică la 7 milioane de euro.

S-au votat unele modificări pentru proiectul depus la ADR – modernizarea UPU și dotarea cu echipamente medicale. Un proiect de aproximativ 7 milioane de lei. Sunt modificări solicitate de echipa medicală de la UPU privind extinderea zonei de primiri urgențe, modificări privind fluxul medical în cadrul UPU și dotarea cu echipamente medicale, conform doctorilor de la UPU„, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Proiectul a fost depus în urmă cu 3 luni la Agenția de Dezvoltare Regională Vest. În cel mult o lună urmează să fie și semnat, iar în 2019 să înceapă lucrările, durata șantierului fiind estimată la 19 luni.

Acesta este doar un proiect de modernizare al Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara. Un al doilea, care vizează extinderea UPU se află pe masa Ministerului Sănătății, și va fi realizat cu bani de la Banca Mondială.

sursa foto: hosptm.ro

Articolul precedentGreva transportatorilor afectează și județul Timiș
Articolul următorSprijin pentru găsirea celui mai bun loc de muncă