După ce juniorii de la Informatica Timișoara au adus trofeul Cupei României la futsal în oraș, handbaliștii de la SCM Poli Timișoara vor lupta pentru același trofeu în acest final de săptămână.

Bănățenii au jucat în semifinalele Final 4 de la Focșani tocmai împotriva formației gazdă. Duelul nu a fost unul ușor, însă Timișoara a fost ajutată din plin de intervențiile lui Tcaciuc, dar și de ofensiva bine pusă la punct. Cu 5 minute înaintea pauzei Poli a avut ecart maxim pe tabelă, 11-6, pentru ca în cele din urmă, după 30 de minute să se încheie 13-9.

Partea a doua a întâlnirii a fost una în care Focșaniul a încercat să revină în meci, însă evoluția timișorenilor au făcut ca Poli să rămână în permanență la conducere. S-a încheiat 25-18, iar SCM Poli s-a calificat al doilea an conbsecutiv în finala Cupei României.

Cel mai bun marcator timișorean a fost Marjanovic, autor a 9 goluri, urmat de Sadoveac, cel care a punctat de 8 ori. Ceilalți marcatori au fost: Dragas 3, Milosevic 2, Fenici 1, Cîmpan 1, Pribanic 1.

Timișorenii vor întâni duminică, de la ora 17.30, pe Steaua, în ultimul act al competiției. Steliștii au ajuns în ultimul act după ce au trecut cu 26-25 de Dinamo.

Articolul precedentHoț prins în Complexul Studențesc din Timișoara
Articolul următorTârg dulce lângă Timișoara. Sortimente inedite de miere și produse apicole