Partida dominată de la un capăt la altul de Timișoara Saracens în etapa a VI-a în fața ultimei clasate în Superligă, Tomitanii Constanța.

Timișorenii și-au anunțat din start intențiile ofensive reușind să pună balonul în terenul de țintă dobroogean pentru prima dată în secunda 56, prin Tevita Manumua, care i-a oferit însă o poziție dificlă de transformare lui Jipa. Transformeorul timișorean a ratat ținta. Până la pazuă Timișoara și-a asigurat bonusul ofensiv. Lungu, Manumua, încă o dată, Morrison, Simionescu și Lazăr, la prima reușită de acest gen a sezonului, au reușit câte un eseu. Tânărul Jipa nu a mai ratat ținta, iar la puză Saracens conduceau cu 40-0.

Partea a doua a început în aceeași notă ca și prima, cu dominarea bănățenilor, un eseu al lui Manumua, care a reușit astfel hattirck-ul, și o transformare ratată de Jipa. Au urmat alte trei eseuri, semnate de Simionescu, Shennan și Vaovasa, primele două fiind și transformate de Jipa. În a doua parte a reprizei, pe fondul relaxării timișorene, dobrogenii au reușit un eseu prin Burlacu, transformat de Barron. Saracens a răspuns cu un eseu al lui Sabău, și el aflat la primul eseu în acest sezon al Superligii. Jipa a ratat transformarea și s-a încheiat 69-7 pentru Timișoara Saracens.

Pentru timisoreni urmeaza o rundă de pauză, după care vor începe partea a doua a sezonului regulat din Superliga, pe terenul celor de la Universitatea Cluj. Următorul meci acasă pentru elevii lui Sosene Anesi este programat în 24 octombrie, în fața lui Dinamo.

Articolul precedentCirculație închisă în centru, la Timișoara. Firobuzele de pe o linie STPT vor circula deviat
Articolul următorTrei persoane reținute pentru introducerea în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc, la Timisoara