Partida dominată de la un capăt la altul de Timișoara Saracens în etapa a VI-a în fața ultimei clasate în Superligă, Tomitanii Constanța.

Timișorenii și-au anunțat din start intențiile ofensive reușind să pună balonul în terenul de țintă dobroogean pentru prima dată în secunda 56, prin Tevita Manumua, care i-a oferit însă o poziție dificlă de transformare lui Jipa. Transformeorul timișorean a ratat ținta. Până la pazuă Timișoara și-a asigurat bonusul ofensiv. Lungu, Manumua, încă o dată, Morrison, Simionescu și Lazăr, la prima reușită de acest gen a sezonului, au reușit câte un eseu. Tânărul Jipa nu a mai ratat ținta, iar la puză Saracens conduceau cu 40-0.

Partea a doua a început în aceeași notă ca și prima, cu dominarea bănățenilor, un eseu al lui Manumua, care a reușit astfel hattirck-ul, și o transformare ratată de Jipa. Au urmat alte trei eseuri, semnate de Simionescu, Shennan și Vaovasa, primele două fiind și transformate de Jipa. În a doua parte a reprizei, pe fondul relaxării timișorene, dobrogenii au reușit un eseu prin Burlacu, transformat de Barron. Saracens a răspuns cu un eseu al lui Sabău, și el aflat la primul eseu în acest sezon al Superligii. Jipa a ratat transformarea și s-a încheiat 69-7 pentru Timișoara Saracens.

Pentru timisoreni urmeaza o rundă de pauză, după care vor începe partea a doua a sezonului regulat din Superliga, pe terenul celor de la Universitatea Cluj. Următorul meci acasă pentru elevii lui Sosene Anesi este programat în 24 octombrie, în fața lui Dinamo.