Timișoara Saracens a trecut pentru al doilea meci la rând de 50 de puncte înscrise după victoria cu 52-14 în fața celor de la Dinamo București.

Partida din runda a doua a Superligii dintre Dinamo și Timișoara Saracens a fost una controlată aproape în totalitate de formația pregătită de Sosene Anesi. Duelul a început cu un moment reculegere în memoria lui Chester Williams, cel care a murit subit vineri și care a câștigat ultimele titluri atât din palmaresul Timișoarei, cât și al lui Dinamo.

Dinamoviștii au ratat primii deschiderea scorului dintr-o lovitură de pedeapsă, după care nici Timișoara nu a reușit să înscrie din același procedeu. Câteva minute mai târziu bîănățenii au reușit primul eseu prin Lungu, transformat de Samoa, iar până la pauză sarazinii au reușit alte patru eseuri prin Popa, Zaharia, Samoa și Vaovasa. Trei dintre reușite au fost transformate de Samoa, iar după 40 de minute Timișoara conducea cu 33-0.

Tot bănățenii au punctat primii și în partea secundă. Popa și Vaovasa au reușit câte un eseu, iar Samoa a tr5ansformat unul singur și s-a făcut 45-0. Un placaj înalt al timișoreanului Taupaki a făcut ca sarazinii să rămână în 14 jucători. Bucureștenii au profitat de cele 10 minute de superioritate și au înscris două eseuri prin Manole și Mitu, în timp ce transformările au venit de la Bratu și Ispir. Ultimul cuvânt l-au avut tot timișorenii, care au mai reușit un eseu prin Luke Samoa. Jipa a transformat și s-a încheiat 52-14 pentru Saracens.

Timișoara face 10 puncte din tot atâtea posibile și este lider în Superligă cu 106 puncte marcate și doar 32 primite. În runda viitoare bănățenii joacă pe teren propriu împotriva Gloriei Buzău.

Articolul precedentHoț de carburant prins la Timișoara. Era căutat de mai multă vreme de polițiști
Articolul următorS-a deschis circulația în zona centrală din Timișoara. Lucrările continuă pe un alt tronson