Timișoara Saracens încheie sezonul 2018-2019 în rugby-ul intern fără vreun trofeu, dar și fără medalie în Superligă.

Rugbyștii pregătiți de Sosene Anesi s-au văzut conduși din primele minute ale întâlnirii, după o lovitură de pedeapsă transformată de Vlaicu. Timișorenii au răspuns cu un eseu semnat de Umaga, însă netransformat de Samoa. A doua jumătate a reprizei a adus câte un cartonaș galben pentru ambele formații, cel timișorean fiind văzut de Neculau. Cu câteva minute înaintea pauzei, Vlaicu a transformat o lovitură de pedeapsă, iar CSM avea avantaj la jumătatea întâlnirii, 6-5.

Tot deținătorii Cupei României au început mai bine repriza secundă, iar fostul timișorean Tangimana a înscris un eseu. Vlaicu a transformat și s-a făcut 13-5 pentru CSM București. Timișoara a început să preseze și cu toate că era în inferioritate, după galbenul luat de Rose, bănățenii au obținut un eseu de penalizare, după erori multiple făcute de bucureșteni, și s-au apropiat la 1 punct.

După revenirea lui Rose, bănățenii au mai încasat un galben prin Popârlan, însă au și reușit un nou eseu prin cel mai bun marcator la acest capitol, Tevita Manumua. Samoa a transformat, iar scorul a devenit 19-13. A venit rândul formației din capitală să preseze care a ajuns în apropierea buturilor. În urma unei erori personale, Rose a văzut al doilea galben, și implicit cartonașul roșu, iar după mai multe erori ale defensivei timișorene, arboitrul Petrescu a acordat un eseu de penalizare CSM-ului. Scoru a devenit 20-19 pentru bucureșteni, iar formația din capitală a primit medalia de bronz a acestui sezon.

Timișorenii încheie sezonul fără trofeu și fără medalie în campionat, iar CSM București are bronz național, dar și Cupa României.

Articolul precedentBanda de hoațe prinsă de polițiști la Timișoara
Articolul următorZiua Internațională a Mediului sărbătorită printr-o cursă inedită la Timișoara. Foto