Primăria Timișoara a lansat, pe pagina de internet, aplicația care permite cetățenilor să urmărească numărul și tipul vehiculului, traseul parcurs și viteza cu care a circulat. Persoanele care observă neconcordanțe între aceste date și realitatea din teren, sunt rugate să transmită sesizarea pe aplicația Primăria Timișoara sau pe site-ul municipalității, secțiunea „Străzi și trotuare”, cu o poză și indicând locul unde a fost făcută.

Pe de altă parte, stocul de material antiderapant și degivrant, la Timișoara,  a fost completat cu 226 tone de sare, iar necesarul pentru perioada următoare este acoperit. De asemenea, compania are pe stoc clorura de calciu, iar  stația de dozare este testată, pornită și pregătită.

S-a acționat preventiv cu 4 utilaje mari pe arterele principale de acces în municipiu, iar 3 utilaje medii au împrăștiat material antiderapant și degivrant pe poduri, pasaje, splaiuri și artere principale din oraș.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 156 – Telenovela senatoarei Șoșoacă în Parlament
Articolul următorSONDAJ INSOMAR. Guvernul de coaliție, în impas – LOVITURĂ DURĂ, la două luni de la învestitură. PNL câștigă teren