Opt tineri, printre care și minori, au fost prinși de polițiști în ultimele zile în timp ce consumau substanțe interzise sau în timp ce erau sub influența acestora.

În urmă cu câteva seri trei tineri au fost luați la întrebări de polițiștii locali în apropierea sălii Constantin Jude deoarece erau prea gălăgioși. Oamenii legii i-au legitimat și au observat că unul dintre ei avea asupra sa o țigară confecționată manual. Când l-au întrebat ce conține aceasta, tânărul, care este student, le-a spus acestora că tigareta conține cannabis.

Tot zilele trecute polițiștii au mai găsit doi tineri pe strada Mareșal Constantin Prezan care erau întinși pe jos într-o scară de bloc. În primă fază oamenii legii au crezut că este vorba despre oameni ai străzii, însă după legitimare și-au dat seama că nu este așa. Cei doi, în vârstă de 20, respectiv 27 de ani, iar asupra lor au fost găsite țigarete care conțineau substanțe interzise.

Un alt tânăr în vârstă de 25 de ani care avea asemenea țigări asupra sa a fost depistat în Parcul Karlsruhe, iar doi adolescenți de 15, respectiv 18 ani, au fost prinși pe Aleea Pădurea Verde, respectiv intrarea Doinei.

Politistii locali au confiscat marfa gasită asupra tinerilor, iar aceștia urmează să fie cercetați de colegii lor din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara.

Articolul precedentCâini căzuți într-un bazin cu smoală, pompierii au intervenit
Articolul următorPSD Timiș contestă metodele primarului Timișoarei