Trei avioane care veneau de la Tirana, Abu Dhabi şi Atena şi se îndreptau spre Belgrad (Serbia) au fost redirecţionate, miercuri, la Timişoara, în urma unei probleme apărute pe aeroportul din capitala Serbiei.

Cele trei aeronave, având la bord 450 de persoane, au aterizat la Timişoara, unde este aeroportul de rezervă, după ce la Belgrad un avion s-ar fi defectat pe pistă, aceasta nefiind eliberată.
La orele prânzului, Aeroportul din Belgrad a transmis planurile de zbor pentru cele trei avioane, însă doar două dintre acestea își vor transporta pasagerii pe calea aerului la destinația finală.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara, Nicoleta Trifan a declarat că reprezentanții Aeroportului din Belgrad (Serbia) au trimis planurile de zbor la Timișoara și că pasagerii care veneau de la Atena și Tirana vor ajunge la destinație pe calea aerului. Pasagerii care au venit de la Abu Dhabi ajung la Belgrad cu autocarul, în urma deciziei companiei aeriene

Au sosit planurile de zbor de la Belgrad, iar cursele care au venit de la Tirana și Atena își vor duce pasagerii pe calea aerului la destinație. Pasagerii sosiți de la Abu Dhabi vor fi transportați cu autocare, iar unii au ales să ajungă în capitala Serbiei pe cont propriu. Alții, care aveau de ajuns la alte destinații și care au legături de la Timișoara, au ales să se îmbarce de aici, mai departe”, a declarat Nicoleta Trifan.

Între Timişoara şi Belgrad este o distanţă de aproximativ 160 de kilometri.

Articolul precedentRuga Timișoarei se apropie, cu spectacole în Parcul Rozelor
Articolul următorProtest inedit pentru o cauză serioasă, la Timișoara