Căminele de bătrâni din localitatea Jimbolia și comuna Comloșu Mare vor primi în acest an peste un milion de lei de la Consiliul Județean Timiș.  Căminului de la Comloș i se vor aloca 650.000 de lei, iar celui de la Jimbolia 500.000 lei.

Banii vor fi acordați în două tranșe, una pentru prima jumătate a anului și alta pentru cea de-a doua jumătate a anului, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra.“Ca în fiecare an susținem activitatea acestor cămine. Este o activitate delicate și bugetul unităților administrativ teritoriale este redus. Noi am aprobat în bugetul CJ finanțarea pe primul semestru, acum am aprobat asocierea. După ce vom semna contractele de asociere pot beneficia de sumele puse la dispoziție de CJ”, a explicat Călin Dobra, președintele CJT.

Căminul din Comloșu Mare asigură servicii sociale pentru un număr de 90 de persoane, în momentul de față fiind asistate 62, din care 12 din localitate, iar celelalte din județ.

Centrul de la Jimbolia poate servi un număr de 70 de bătrâni, în prezent fiind asistate 55 de persoane vârstnice, jumătate dintre acestea provenind din alte localități.

Articolul precedentSpectacol pe piața media: Oreste Teodorescu va modera „Jocuri de putere”, la Realitatea PLUS
Articolul următorReparații importante pe șoselele din vestul țării, la trecerile de nivel cu calea ferată