Zeci de oameni s-au adunat sâmbătă seara în centrul Timișoarei. Ei  au participat la un protest față de actuala Guvernare . Ca de obicei, adunarea a fost dată pe rețelele de socializare.

Oamenii și-au dat întâlnire în Piața Victoriei. Au venit cu steaguri tricolore  și pancarte. La un moment dat s-au prins de mâini și au format un lanț uman pe platoul din fața Operei. A fost un demers simbolic prin care au vrut să sublinieze legătura dintre vechea tradiție de dezvoltare a Timișoarei și viitorul pe care și-l doresc. La aproape două ore de la începutul protestului, în Piața Victoriei a sosit și filozoful Mihai Sora, cel care a promis cu o zi inainte ca va veni la protest. Oamenii s-au adunat in jurul sau pentru a-i strange mana si a-i multumi pentru că le este alături. La protest a venit și Rareș Bogdan care le-a vorbit celor adunați în piață despre dezastrul care pândește țara și pericolul de a nu mai avea alegeri libere.

Articolul precedentMeci de poveste pe Dan Păltinișanu. Timișoara Saracens câștigă primul meci cu rușii de la Enisei la ultima fază
Articolul următorDans cu focul la Timișoara