Aproape o sută de angajaţi ai Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Timişoara participă la un protest astăzi, pentru a doua zi consecutiv, în holul institutiei.

Este vorba despre un protest spontan, generat de o ședință de sindicat în cadrul căreia angajații au fost informați despre  posibilitatea de a le fi reduse posturile prin desfiinţarea structurilor regionale fiscale.

Liderii sindicali ai angajatilor de la finante din Timis spun ca sunt nemultumiti de lipsa de transparenta de care dau dovada cei din conducerea Ministerului de Finante, pentru ca nu exista informatii concrete referitoare la reorganizarea preconizata si la modul cum ii va afecta aceasta pe angajati. Asadar oamenii se tem că vor dispărea foarte multe posturi, in conditiile in care chiar si cu organigrama actuala, angajatii sunt supraaglomerati. Liderii de sindicat mai atrag atentia ca aceasta situatie ii va afecta direct si pe contribuabili, prin scaderea calitatii serviciilor oferite acestora. În plus, reducerea schemei de personal va avea efecte negative asupra procesului de combatere a evaziunii fiscale.

 

Articolul precedentTone de material antiderapant pe șoselele din vest
Articolul următorSe anunță ger în Banat