Un pilot austriac a fost lăsat fără permis și amendat după ce a fost prins cu o viteză de 230 de km/h, pe autostrada A1, în județul Timiș. Nemulțumit de sancțiunile primite, acesta a dat în judecată Poliția Română.

Totul s-a petrecut în vara acestui an, iar la momentul respectiv, Poliția Română anunța pe pagina de Facebook a instituției că un austriac care circula cu un Ferrari pe autostrada A1, sensul de mers Lugoj – Deva, a fost prins în apropierea localității Margina din județul Timiș cu viteza de 230 km/h.

Șoferul a rămas fără permis pentru 120 de zile și a fost amendat cu 1.305 lei. Ulterior, polițistul care l-a lăsat pe austriacul cu Ferrari fără permis a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apare alături de șoferul vitezoman.

Judecătorii români au confirmat că masurile luate de agenții rutieri sunt corecte, însa austriacul are posibilitatea de a ataca sentința magistraților. 

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentÎntârzie decizia privind majorarea salariilor. Sindicatele și patronatele se revoltă împotriva Guvernului
Articolul următorCalea ferată Caransebeș – Timișoara – Arad: A fost semnat contractul pentru lotul 2