Mai mulți urmăriți au fost prinși de polițiștii timișeni în ultimele zile. Faptele pentru care erau condamnați merg de la infracțiuni rutiere până la tâlhărie.

Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 39 și 49 de ani, condamnați la închisoare și urmăriți au fost prinși de polițiști. Ei au ajuns în penitenciar pentru executarea pedepsei.

Un bărbat de 42 de ani, urmărit național pentru executarea unei pedepse de 2 ani de închisoare a fost găsit de polițiștii din Deta în localitatea Iosif. El era vinovat de comiterea unor infracţiuni la regimul rutier. Polițiștii din Fârdea au depistat și ei un urmărit național, un bărbat de 49 de ani condamnat la 1 an și 3 luni de închisoare pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor. În Timișoara a fost prins un bărbat de 44 de ani condamnat la 1 an de închisoare pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier.Și tot în Timișoara a mai fost descoperit un urmarit condamnat pentru aderarea la un grup organizat și altul vinovat de tâlhărie.

Polițiștii au dat și de urma unui urmărit internațional.

La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale au  depistat  în urma investigațiilor, pe raza localității Cenad, un bărbat, de 42 de ani, urmărit internațional.

Pe numele acestuia, autoritățile judiciare din Germania, au emis un mandat european de arestare, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, urmând a fi demarate procedurile în vederea predării către autoritățile din Germania.”, se arată într-un comunicat al IPJ Timiș.

Articolul precedentPoarta de intrare în Timișoara dinspre Arad a fost demolată
Articolul următorVom putea ajunge în Serbia și cu vaporașul. Proiect ce va face canalul Bega navigabil de la Timișoara până în țara vecină