Pe un câmp de lângă Liebling a fost descoperit vânat otrăvit. Cercetările au scos la iveală faptul ca de vină sunt angajații unei ferme din zonă.

Un paznic de vânătoare a descoperit mai multe animale sălbatice moarte, pe câmp, lângă Liebling. Omul a dat alarma și la fața locului au ajuns, pe lângă polițiști, angajații Gărzii de Mediu. În urma cercetărilor s-a descoperit că animalele au murit din cauza substanțelor toxice împrăștiate pe câmp de angajații unei ferme.

Trei căprioare, șase fazani, un șacal și mai multe păsări au fost descoperite moarte. Din primele cercetări a reieșit că acestea au fost otrăvite. Se pare că animalele au ajuns pe câmpul cultivat cu rapiță unde angajații unei ferme au aruncat substanțe toxice foarte puternice. Aceștia au încercat să scape de invazia melcilor și a rozătoarelor, dar nu au respectat indicațiile de folosire în siguranță a produselor chimice. În plus, ei au încercat să dea foc mai multor deșeuri chiar în timpul controlului, așa încât s-au ales cu o amendă de 40.000 de lei pentru acest gest.

Articolul precedentCriza de la Filarmonica Banatul a fost rezolvată
Articolul următorMașină răsturnată pe o șosea din Timiș. O tânără a ajuns la spital