După ce a trecut fără probleme de Bukovina Vicov și KSE Targu Secuiesc, Informatica Timișoara a câștigat fără mari probleme și finala Cupei României jucată împotriva celor de la CSM Târgu Mureș.

Prima parte a fost una echilibrată pe tabelă, însă controlată de bănățeni, care au înscris la nici 2 minute de la începutul partidei prin Sergiu Gavrilă. Un minut mai târziu Iszlai a readus egalarea pe tabelă. În minutul 7, golgeterul Gavrilă și-a făcut din nou datoria și a readus-o pe Informatica in avantaj. Până la pauză nu s-a mai înscris, însă bănățenii au fost cei care au avut marile ocazii.

Repriza secundă a fost a Timișoarei. Mai întâi Budai a reușit un gol superb, după ce a trimis din prima un vole în vinclul porții mureșene. Două minute mai târziu, Gavrilă și-a completat hattrick-ul, în timp ce Budai a înscris al doilea gol al său după alte 4 minute.
CSM Târgu Mureș a mai punctat odată, cu 6 minute înainte de final prin același Iszlai, și a continuat să atace. Golul nu a mai venit însă cu toate Mureșul a scos și portarul, și nu a profitat nici de eliminarea lui Budai pentru două cartonașe galbene.

S-a încheiat 5-2 pentru Informatica, iar formația timișoreană readuce trofeul în vitrină, la 2 ani de la prima Cupă.

Pentru fotbaliștii bănățeni urmează acum meciul de campionat de sâmbătă, tot în deplasare, împotriva Clujanei Cluj.