După ce a trecut fără probleme de Bukovina Vicov și KSE Targu Secuiesc, Informatica Timișoara a câștigat fără mari probleme și finala Cupei României jucată împotriva celor de la CSM Târgu Mureș.

Prima parte a fost una echilibrată pe tabelă, însă controlată de bănățeni, care au înscris la nici 2 minute de la începutul partidei prin Sergiu Gavrilă. Un minut mai târziu Iszlai a readus egalarea pe tabelă. În minutul 7, golgeterul Gavrilă și-a făcut din nou datoria și a readus-o pe Informatica in avantaj. Până la pauză nu s-a mai înscris, însă bănățenii au fost cei care au avut marile ocazii.

Repriza secundă a fost a Timișoarei. Mai întâi Budai a reușit un gol superb, după ce a trimis din prima un vole în vinclul porții mureșene. Două minute mai târziu, Gavrilă și-a completat hattrick-ul, în timp ce Budai a înscris al doilea gol al său după alte 4 minute.
CSM Târgu Mureș a mai punctat odată, cu 6 minute înainte de final prin același Iszlai, și a continuat să atace. Golul nu a mai venit însă cu toate Mureșul a scos și portarul, și nu a profitat nici de eliminarea lui Budai pentru două cartonașe galbene.

S-a încheiat 5-2 pentru Informatica, iar formația timișoreană readuce trofeul în vitrină, la 2 ani de la prima Cupă.

Pentru fotbaliștii bănățeni urmează acum meciul de campionat de sâmbătă, tot în deplasare, împotriva Clujanei Cluj.

Articolul precedentAmenzi pe bandă rulantă date de polițiști la Timișoara
Articolul următorPercheziții în casele unor suspecți de braconaj și alte fapte grave