Meci spectaculos în sala Constantin Jude din Timișoara între SCM Poli și Dunărea Călărași în Liga Națională de handbal feminin.

Handbaliștii timișoreni veneau după o înfrângere pe terenul penultimei clasate și doreau să își continue seria meciurilor fără înfrângere de acasă. Debutul de meci a aparținut însă oaspeților din Călărași, care au s-au desprins rapid și la 5 goluri diferență, 4-9, în minutul 13. De aici a început revenirea timișorenilor, și până la pauză au preluat conducerea pe tabelă. Bănățenii conduceau cu 13-11 la pauză.

Handbaliștii pregătiți de Pero Milosevic au avut un start lansat și în partea a doua și s-au distanțat la 5 goluri. Bănățenii au continuat evoluția bună, iar în minutul 42 au atins și ecartul maxim din acest meci, 8 goluri diferență, 22-14. Oaspeții au revenit încet încet pe tabelă, iar cu 45 de minute rămase din meci Călărașiul a ajuns la un gol în spatetele timișorenilor. Oaspeții au avut și ultimul atac, însă o pasă aruncată prea lung de pe semicercul Dunării a ajuns în tribună. S-a încheiat 29-28, iar SCM Poli a mai făcut un pas către locul 4.

Cel mai bun marcator al timișorenilor a fost Sadoveac, autor a 10 reușite, în tinmp ce restul golurilor au aparținut lui: Orbovic – 6, Marjanovic – 5, Fenici – 2, Cîmpan – 2, Milosevic – 2, Păiuș – 1, Pribanic – 1. Pentru oaspeți, cel mai bun marcator a fost Vartic, autor a 6 goluri.

În urma acestei victorii, SCM Poli a ajuns la 31 de puncte, depășind în clasament campioana Dinamo, iar runda viitoare va juca în deplasare cu Minaur Baia Mare.