Timișoara Saracens a obținut doar patru puncte la finele meciului cu Tomitanii Constanța și se îndepărtează de obiectivul pe care și l-a stabilit, o semiifnală de camionat pe teren propriu.

Campionii en-titre ai Superligii de rugby au controlat jocul în prima parte, când au reușit două eseuri. mai întâi a culcat balonul în terenul de țintă Andrei Rădoi, pentru ca al doilea eseu să fie înscris de Dorin Lazăr. Ambele încercări au fost completate de transformările lui Luke Samoa. Gazdele au reușit să reducă din handicap printr-o lovitură de pedeapsă transformată chiar înainte de pauză de Pocovnicu.

În repriza secundă Timișoara nu a forțat, însă campionii României au mai reușit să pună alte două eseuri pe tabelă. Reușitele au venit de la Tătăruș și Taupaki, ambii la al doilea eseu marcat în această ediție a Superligii. Luke Samoa a reușit să transforme doar una dintre încercări. Așa cum s-a întâmplat și în duelul cu Dinamo, Saracens nu a mai forțat în repriza secundă, și a primit puncte. Constănțenii au pus pe tabelă 22 de puncte. Tomitanii au înscris 3 eseuri, două prin Tweddle și unul prin Bercu. Pocovnicu a transformat două eseuri, Burlacu a mai reușit o lovitură de pedeasă, însă Tomitanii au pierdut în cele din urmă cu 26-25.

Saracens ajunge după această victorie la 49 de puncte, și pentru o zi a urcat pe poziția a doua a Superligii. Bănățenii mai au un singur joc în sezonul regular al campionatului, tot în deplasare, împotriva Universității Cluj. Pentru a încheia prima parte a campionatului pe poziția a doua, care aduce și o semifinală acasă pentru timișoreni, campionii Romaniei au nevoie de o victorie cu bonus ofensiv la Cluj, dar și de jocul rezultatelor în ultima etapă.

Articolul precedentVictorie în derby-ul vestului pentru ASU Poli, Ripensia învinge pe final de meci pe Aerostar
Articolul următorMai multe mijloace de transport din Timișoara vor circula pe trasee diferite duminică