Astăzi, vremea se va menține rece, îndeosebi în cursul nopții. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și la munte. Pe arii restrânse, mai ales dimineața, în zonele joase, va fi ceață asociată cu depunere de chiciură și nori joși.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 6 grade, iar cele minime între -6 și -2 grade, mai scăzute în depresiuni spre -10 grade.

Mâine, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei date. Dimineața, în zonele joase, local va fi ceață asociată cu depunere de chiciură și nori joși. În rest, cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în sudul Banatului, unde vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări în sudul Banatului și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 6 grade, iar cele minime între -5 și -1 grad, mai ridicate în sudul Banatului, până la 2 grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Articolul precedentLEGILE PUTERII | Violeta Alexandru, despre tăieri de salarii: ”Nu se lucrează la niciun scenariu de tăiere a salarilor, dar sunt necesare unele schimbări”. Ce se întâmplă cu pensiile
Articolul următorDeputat de Timiș, internat la spital cu coronavirus