Deputatul PNL Timiş, Ben Oni Ardelean, a anunţat că este internat la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, confirmat cu COVID, după ce a avut semne clare ale bolii, dar acum se simte mult mai bine.

„De duminică, mă aflu internat la Spitalul Victor Babeş Timişoara, după ce, cu o seară înainte, am prezentat simptome clare de infecţie cu coronavirus. În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine, cadrele medicale dând dovadă de un profesionalism şi o dăruire pentru pacienţi, greu de înţeles dinafara spitalului. Menţionez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puţinele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât şi ceilalţi participanţi, însă inevitabilul s-a produs, din păcate. Vom ţine legătura în ultima săptămână de campanie, aici, în mediul online, unde am timp să comunic mai des acum”, a scris Ben Oni Ardelean, pe Facebook.

El le-a mulţumit tuturor cadrelor medicale şi personalului auxiliar din spital, care sunt lângă lângă pacienţi nonstop.

„Aveţi grijă de dumneavoastră, protejaţi-vă cât de mult posibil, fiţi optimişti şi nu vă pierdeţi credinţa în Dumnezeu! Împreună vom trece şi peste această încercare”, a mai transmis parlamentarul PNL Timiş.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentVreme rece și închisă în zona de vest a țării
Articolul următorRealitatea.NET domină net online-ul românesc: locul 1 la nivel național, în luna noiembrie. Site-urile Trustului Realitatea, creștere spectaculoasă