Sancțiuni pe bandă rulantă la Timișoara pentru șoferii ale căror mașini au blocat trecerea mijloacelor de transport în comun.

Polițiștii locali au depistat mai mulți șoferi în ultima săptămână care și-au lăsat mașinile pe unde i-a tăiat capul. Un asemenea șofer a fost descoperit de oamenii legii în Piața Traian, unde omul a parcat prea aproape de linia de tramvai, iar acesta nu și-a mai putut continua drumul. Șoferul s-a ales cu amenda maximă, 725 de lei, dar și cu 3 puncte de penalizare la permis.

Alți doi conducători auto au fost prinși după ce au parcat după bunul plac pe străzile Ana Ipătescu și Gheorghe Adam.

Șoferii indisciplinați nu au blocat doar tramvaiele, ci și firobuzele. Polițiștii au sanționat conducători auto care au parcat în bucla de întoarcere a mijloacelor de transport pe Calea Martirilor, bulevardul Sudului sau strada Gheorghe Barițiu.

De la începutul anului, Poliția Locală Timișoara a dat nu mai puțin de 47 de amenzi șoferilor care au blocat circulația mijloacelor de transport în comun din oraș.

Acțiunile Poliției Locale pe această linie vor continua și în perioada următoare. Oamenii legii le reamintesc șoferilor că oprirea și staționarea în locuri nepermise se sancționează cu amenzi între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de fapta comisă.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentMașină lovită de tren în Timiș. Șoferul a murit pe loc
Articolul următorCa în marile orașe ale Europei. Bilete valabile o oră pe toate mijloacele de transport din Timișoara