Instituțiile deconcentrate din subordinea Primăriei și-au sărbătorit ziua alături de timișoreni în Piața Unirii.

Standurile au fost amenajate de jur împrejurul pieței, iar fiecare dintre instituții a venit cu o mică prezentare. Fiecare instituție a venit cu pliante de prezentare, iar în cazul celor de la Piețe, timișorenii au putut lua de la stand diferite fructe, dar și materiale promoționale.

Polițiștii locali au prezentat la stand dotările pe care le folosesc în munca de zi cu zi, în timp ce Apele Române au expus la stand macheta unui vaporaș.

Printre cele mai atractive standuri a fost cel al companiei Aquatim, care a venit cu un roboțel cu ajutorul căruia se descoperă defecțiunile din rețea.

Societatea de Transport Public Timișoara a avut de asemena un stand atractiv, iar pe lângă câteva mijloace de transport expuse, în piață au fost aduse machetele a două vaporașe, dar și una a unui tramvai care circula pe linii.

Pe lângă standurile amenajate în jurul pieței, pe scena amplasată în apropierea Domului Catolic au urcat și cei de la Teatrul Merlin, Mini-Mini Reflex, Fanfara Big Band, Compania Phantasia / Eva Labadi – “OsKar la Serviciile Publice”
Palatul Copiilor, Val Band, Vanotek feat Lori, Dj Kuky.

Articolul precedentPanica intr-o sală de sport din Timișoara. Zeci de oameni evacuați
Articolul următorRipensia Timișoara la cea mai clară victorie a sezonului. Hattirck pentru Voinea in fața Daco-Geticii. Foto