Într-o singură zi, agenții de control din cadrul Societății de Transport Public Timișoara au identificat nu mai puțin de 17 persoane care deranjau călătorii, în mijloacele de transport.

Responsabilii cu păstrarea ordinii și siguranței în mijloacele de transport au pornit în control prin tramvaie, autobuze și troleibuze, iar în urma controalelor au găsit oameni ai străzii care dormeau pe scaune, erau prăbușiți pe podea, care cerșeau sau se drogau.

In cursul controalelor din data de 13 martie, au fost identificate 17 persoane fără bilet sau abonament, care au deranjat publicul călător. Persoanele la care facem referire au cerșit sau au consumat/inhalat substante urât mirositoare (prenadez) în mijloacele de transport în comun, afectând confortul călătorilor noștri, fiind astfel poftite de agenții de control să părăsească mijloacele de transport în comun în care se aflau”, transmit reprezentanții Societatii de Transport Public Timișoara.

Potrivit STPT, de la începutul anului, agenții de control au prins 78 de persoane care cerșeau, se drogau sau pur și simplu deranjau liniștea în mijloacele de transport din oraș, iar dintre aceștia, cei mai mulți au fost găsiți în tramvaiele care circula pe liniile 2 si 4.

Articolul precedentȘofer rupt de beat pe o stradă din Timișoara. Cum l-au descoperit polițiștii?
Articolul următorGenerațiile de excepție ale lui Poli față în față. Cupa României prezentată fanilor cu o victorie în fața Făgărașului