Un  bărbat din Timișoara a intrat în stare de șoc după ce a descoperit în telefonul fetiței sale de 8 ani filmulețe deochiate în care copila era protagonistă.

Bărbatul a anunțat de urgență poliția și Protecția Copilului.

Reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au venit cu precizări. Conform acestora, inițial, tatăl fetiței a apelat la ei pentru a afla cum poate să-și ia fetița de la mamă, în custodia căreia se afla micuța. Omul a fost informat că acest gen de acțiuni sunt de competența instanței. Atunci, bărbatul a recunoscut că a sesizat autoritățile cu privire la filmele descoperite în telefonul fetiței, în care aceasta dansează lasciv . El a depus o  sesizare pentru o evaluareala domiciliul minorei. În urma cercetărilor, mama a afirmat că nu stia nimic despre filmări iar fetița susține că le-a făcut din proprie inițiativă. Psihologii au decis că fetița nu se află în pericol, așa încât nu se impune instituirea unui plasament în regim de urgență.

Ținând însă cont de informațiile care au continuat să apară cazul a fost preluat de polișie, pentru clarificarea unor posibile aspecte ce țin de pornografia infantilă.

Articolul precedentCupa României, o țintă pentru handbaliștii de la Poli Timișoara. Bănățenii sunt a doua oară consecutiv în Final 4
Articolul următorO noua licitație pentru reabilitarea Fântânii cu Pești de la Timișoara. Foto