Două mașini s-au izbit puternic în Complexul Studențesc, iar o tânără a fost transportată la spital.

Ciocnirea a avut loc într-una dintre cele mai circulate zone din oraș, la intersecția străzii Aleea Ripensia cu Bulevardul Eroilor de la Tisa. Unul dintre șoferi venea dinspre strada Cluj, și a făcut un viraj la stânga, însă fără să se asigure. În acel moment s-a ciocnit cu o altă mașină care circula regulamentar dispre stadionul Dan Păltinișanu.

Ambele autoturisme au fost serios avariante, însă și o tânără aflată în prima mașină a fost rănită și transportată la spital pentru investigatii suplimentare.

Un șofer în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism pe Bulevardul Eroilor de la Tisa, iar la intersecția cu strada FC Ripensia a efectuat virajul la stânga fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un barbat în vârstă de 28 de ani. În urma impactului, o femeie în vârstă de 34 de ani a fost rănită și transportată la spital. În cauză a fost intocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, a transmis, Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Sursa foto: Info Trafic jud. Timis

Articolul precedentAtmosferă de epocă la Festivalul Colonadei de la Buziaș
Articolul următorAlertă în Timiș. Un polițist aflat în misiune a fost împușcat. Atacatorul este căutat în tot județul