Un tir și un microbuz s-au lovit și s-au răsturnat în afara șoselei. Unul dintre soferi a murit pe loc, iar celălalt șofer a ajuns în stare gravă la spital.

Accidentul a avut loc pe autostrada Timișoara – Lugoj, în zona localității Remetea Mare, pe sensul de circulatie către Lugoj.

Șoferul unui microbuz care era în mașină cu o femeie a tras pe dreapta, pe banda de urgență. Omul a coborât de la volan să schimbe anvelopa cu probleme, însă în timp ce lucra, un tip, condus de un cetățean polonez a izbit microbuzul și l-a lovit și pe șofer. Acesta a fost aruncat la distanță de locul accidentului în urma impactului și a murit pe loc.

Microbuzul și camionul au părăsit partea carosabilă și s-au răsturnat. Femeia care se afla lângă microbuz în momentul producerii accidentului s-a ales doar cu răni ușoare și o sperietură, în timp ce șoferul tirului a fost transportat în stare gravă la spital.

La locul intervenției s-au deplasat o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, un echipaj SMURD, 2 ambulanțe SAJ, 12 subofițeri” au transmis reprezentanții ISU Banat.

Din cauza accuidentului, circulația se desfășoară îngreunat, pe o singură bandă.

Se estimează reluarea traficului în condiții normale în jurul orei 08:00/26.03.2019, când va fi ridicat autotrenul„, au transmis reprezentanții Direc’iei Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara.

foto:arhivă

Articolul precedentZiua Poliției Române sărbătorită în Piața Victoriei din Timișoara. Foto
Articolul următorCabliștii din Timișoara au deadline. Cablurile sub pamânt sau vor fi taiate