Polițiștii timișoreni și-au sărbătorit ziua printr-o expoziție a tehnicii de intervenție pe platoul din fața Operei Române din Timișoara.

Oamenii legii au aliniat în fața Palatului Culturii mașina folosită de cei de la Criminalistică, dar și pe cea a geniștilor, unde a fost expus un costum de intervenție, însă a fost adus și brațul telescopic cu care sunt preluate coletele suspecte în timpul intervențiilor.

Mascații au expus pe o masă armele folosite în intervenții, o vestă și un scut antiglonț sau
grenadele lacrimogene.

Pe lângă acestea au fost expuse mașini de intervenție și una dintre motocicletele din dotare.

Și eu urez la mulți ani tuturor polițiștilor. Este o zi aniversară, o zi importantă pentru noi și vrem să o sarbătorim așa cum se cuvine. În spatele meu este o prezentare de logistica, în interior, cu înțelegerea și toată aprecierea Operei Române o să beneficiem de un concert aniversar, după care luări de cuvânt și câteva cuvinte de bine din partea reprezentanților autorităților locale„, a declarat Alin Petecel, comisarul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

În zi de sărbătoare pentru polițiști au ținut să le spună la mulți ani oamenilor legii și doi artiști de renume mondial. Tudor Gheorghe și Ștefan Popa Popa’s au fost prezenți în clădirea Operei Române și au primit din pareta comandantului IPJ Timiș câte o plachetă aniversară și o icoană cu reprezentând Bunavestire.

Articolul precedentUn focar de pestă porcină africană lichidat în județul Timiș
Articolul următorAccident violent pe autostradă în județul Timiș. Un bărbat a murit pe loc, iar un alt șofer e rănit grav