Polițiștii locali au supravegheat orașul pentru a-i găsi pe cei care abandonează deșeuri pe domeniul public formând rampe clandestine de gunoi.

În vizorul polițiștilor au fost și cei care aruncă resturi alimentare și nealimentare pe jos, precum ambalaje, chiștoace de țigări, coji de semințe etc.

În 7 martiea fost demarată o Campania  ”Timișoara curată” în care sunt implicați inclusiv polițiști locali în civil care acționează în special în zona centrală pentru surprinderea celor care aruncă pe jos gunoaie.

“De la începutul acestei campanii, au fost aplicate un număr de 206 sancțiuni contravenționale pe această linie, patrulele în civil dovedindu-se foarte eficiente. Sancțiunile pentru astfel de fapte prevăzute de HCL 371/2007  sunt cuprinse între 500 și 1000 de lei. Poliția Locală atrage din nou atenția că potrivit actului normativ menționat se sancționează aruncarea sau abandonarea de hârtii, ambalaje, resturi alimentare sau nealimentare, scuipatul de semințe, precum și orice alte deșeuri. “,  se arată într-un comunicat al Poliției Locale.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare , îi avertizează polițiștii locali pe timișoreni.

Articolul precedentCabliștii din Timișoara au deadline. Cablurile sub pamânt sau vor fi taiate
Articolul următorInformatica Timișoara în grupa cu deținatoarea Cupei României și campioana sezonului regulat