O anchetă internă a fost declanșată la Inspetoratul de Poliție Județean Timiș după ce un bărbat a fost tăiat cu o drujbă.

Totul s-a întâmplat la finalul lunii ianuarie în comuna timișeană Sânandrei. Un bărbat în vârstă de 32 de ani a mers acasă la un altul pentru o rafuiala mai veche intre cei doi. Tanarul a mers la rival acasa cu o drujba in mana, a taiat usa si a intrat peste barbat, pe care l-a taiat cu utilajul. Barbatul a murit in chinuri.

Agresorul a fost fost prins chiar în ziua comiterii omorului, iar în prezent este arestat preventiv, aflându-se în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I. P. J. Timiș. Conducerea inspectoratului a demarat însă și o anchetă internă, legată de cele întâmplate înainte și după omor.

În urma comiterii faptei, conducerea I. P. J Timiș a declanșat verificări interne, privind activitățile specifice desfășurate ante și post eveniment, dar și cu privire la modul de acțiune al tuturor polițiștilor, de la momentul semnalării până la finalizarea cercetării la fața locului.

În urma verificărilor, s-a stabilit ca în urma primului apel la 112, nu a fost direcționat echipaj la fața locului, de către dispecer.

Ulterior, la al doilea apel, după 7 minute, a fost trimis un echipaj, care a constat omorul și a identificat și imobilizat autorul faptei.

La data de 21 februarie a.c., conducerea I. P. J Timiș a declanșat cercetarea prealabilă față de polițist, totodată, fiind sesizat si Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, cu privire la săvârșirea infractiunii de neglijență in serviciu, de către polițist„, transmit reprezentantii IPJ Timiș.

Vă reamintim, în 31 ianuarie un bărbat din Sânandrei a fost ucis de Doru Sebastian Munteanu, care a pătruns în curtea casei înarmat cu o drujbă. Tânărul a vrut să se răzbune după ce, susținea el, ar fi fost înșelat la vânzarea unei mașini.

Articolul precedentConflictul continua la Filarmonica Banatul
Articolul următorA tras singur pe dreapta. Bărbat prins băut la volan de polițiști în Timiș