Personal medical prezinta pentru presa o interventie medicala cu prilejul inaugurarii spitalului privat Ponderas, inaugurat in Bucuresti, miercuri, 18 martie 2014. MARIUS DUMBRAVEANU / MEDIAFAX FOTO

Un copilaș de numai 11 luni, care fusese inițial internat la Spitalul de Copii din Timișoara, cu distrofie musculară, a decedat la Spitalul de Boli Infecțioase, unde fusese transferat cu insuficiență respiratorie și bronhopneumonie.

Medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitaului de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” din Timișoara a declarat pentru News.ro că un bebeluș de 11 luni a murit de gripă.

Este vorba despre un copil de 11 luni, care a ajuns la noi cu malformații congenitale multiple și care s-a internat vineri după amiază la noi la spital, cu gripă, iar sâmbătă a decedat. S-a internat cu insuficiență respiratorie, cu bronhopneumonie. A fost intubat, dar a decedat”, a declarat medicul Virgil Musta.

Potrivit medicului, se așteaptă rezultatul autopsiei pentru a fi declarat oficial decesul din cauza gripei.

Acesta ar fi cel de-al 44-lea caz de deces din cauza gripei, la nivel nțtional.

Articolul precedentFrumusețile Timișului scoase la iveală printr-un proiect româno-sârb. Turiștii se vor putea plimba cu biciclete, canoe și un catamaran
Articolul următorPesta porcină a fost confirmată într-o localitate din județul Timiș