Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o nsecvență demnă de filmele de acțiune în Timiș.

Polițiștii din Lugoj au ieșit marți seară pe străzile din oraș pentru verificări în trafic. Oamenii legii i-au făcut semn unui șofer să tragă pe dreapta, și în primă instanță acesta a și dat impresia că îi ascultă. Odată ajuns în apropierea mașinii de poliție, șoferul s-a răzgândit și a demarat.

Polițiștii au plecat în urmărirea șoferului, care a ieșit din Lugoj, îndreptându-se către Herendești. Șoferul a trecut prin localitate, iar între acest sat și Pietroasa Mare oamenii legii au și tras cu arma pentru a-l opri pe fugar. Polițiștii au tras nu mai puțin de 22 de focuri de armă, însă șoferul a intrat pe câteva drumuri agricole și a reușit să scape.

Verificările au continuat, iar polițiștii au dat de urma șoferului fugar miercuri. Șoferul fugar avea doar 17 ani și a fost găsit la Sacoșu Mare, scrie lugojinfo.ro.

Tanarul pilot a fost reținut de polițiști și s-a ales cu un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără a avea permis de conducere.

Articolul precedentClădirea nouă a Spitalului de Copii din Timișoara nu va fi terminată în 2019. Mai este nevoie de bani
Articolul următorMinistrul Sănătății în vizită și la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara