Informatica Timișoara a început cu stângul meciurile din play-off-ul Ligii Naționale de futsal. Bănățenii au fost învinși cu 3-1 de Dunărea Călărași la capătul unei partide pe care gazdele au controlat-o în majoritatea timpului.

Debutul întâlnirii de la Călărași a fost unul foarte echilibrat cu gazdele la conducerea meciului și timișorenii apărându-se organizat. Dunărea a fost echipa care a deschis scorul prin Coelho, care a trimis în poarta timișoreană după o pasă a lui Movileanu. Cu 20 de secunde rămase din prima repriză gazdele au obținut o lovitură liberă de la aproximativ 10 metri. Sotarca si Galan s-au postat în apropierea balonului, iar antrenorul jucător al Dunării l-a lăsat pe spaniol să execute, iar acesta a trimis mingea in poartă, stabilind și scorul pauzei, 2-0.

La revenirea de la vestiare tot gazdele au puctat primele. De această dată un corner executat de pe partea dreapta a ajuns la Nițu, care l-a învins cu un trasor pe Voin. Timișorenii și-au amintit că încă sunt campioni și după două minute au redus din handbicap. Milovac l-a servit excelent pe Budai în marginea semicercului, fostul reșițean a trecut ușor de apărarea Dunării și a trimis mingea în plasă. Informatica a continuat să atace și chiar l-a adus în ofensivă și pe portarul Voin, dar nu a mai reușit să înscrie și s-a încheiat 3-1.

Aceasta a fost a doua înfrângere în campionat suferită de bănățeni în fața Dunării în istoria întâlnirilor dintre cele două. Următorul meci pentru timișoreni este programat este programat în 8 aprilie, în sala Constantin Jude, când elevii lui Daniel Rupa înfruntă liderul sezonului regulat, Imperial Wet Miercurea Ciuc.

Articolul precedentExpoziție organizată în forma crucii
Articolul următorCrize în democrație în discuție la Timișoara