Este unul dintre spitalele cele mai aglomerate din Timisoara, dar in acelasi timp si unul care avea nevoie de investitii mari pentru a fi adus la standarde normale pentru secolul 21. Iar in ultimii doi ani acestea au fost facute.

Saloane cu sute de paturi, cabine de dus, cabinete pentru medici si asistente, dar si grupuri sanitare modernizate. De toate acestea vor avea parte bolnavii internati la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, dar si medicii care ii ingrijesc. Aici s-a lucrat doi ani pentru modernizarea saloanelor de pe trei etaje si a oferi conditii bune de tratament bolnavilor.

La parter, sunt 6 saloane cu un total de 34 paturi, 3 cabinete pentru medici, un cabinet pentru asistente, un oficiu si 2 grupuri sanitare.

La etajul 1, sunt 8 saloane cu un total de 51 paturi, 4 cabinete pentru medici, un cabinet pentru asistente, o sala de tratament, un oficiu, 5 grupuri sanitare, din care unul pentru persoane cu dizabilitati si 2 cabine de dus.

La etajul 2, sunt 10 saloane cu un total de 60 paturi, 2 cabinete pentru medici si un cabinet pentru asistente, o sala de tratament, un oficiu, 5 grupuri sanitare, din care unul pentru persoane cu dizabilitati si 2 cabine de dus„, anunta primarul Nicolae Robu pe pagina sa de pe o retea de socializare.

Pe langa cele trei etaje, la Spitalul Victor Babes au mai fost reabilitate si parterul si primul etaj al sectiei de pneumologie. Banii pentru modernizare au provenit din bugetul local.

Articolul precedentSoția bărbatului ucis de Ionel Boldea la Făget a murit în spital, la Timișoara
Articolul următorO noua operațiune importantă la podul Dragalina. Unde intervin de luni muncitorii