SCM Politehnica joacă la mijlocul săptămânii restanța din etapa a VIII-a a primei ligi de handbal masculin cu CSM București.

SCM Politehnica caut a doua victorie din acest sezon împotriva CSM-ului. Antrenorul timișorean Pero Milosevic nu știe dacă îi va putea folosi pe Dragas și Tcaciuc, care, deși au revenit după accidentări, nu sunt la capacitate maximă. Păiuș și Varo au și ei mici probleme medicale, însă cei doi ar putea fi pe parchet în meciul cu bucureștenii.

Nu mai sunt secrete nici pentru ei și nici pentru noi. Mă bucur că am ajuns să ne antrenăm în efectiv complet, chiar dacă se întâmplă abia după câteva luni de la startul pregătirilor acestui sezon. Inclusiv Tcaciuc e prezent, dar încă nu știm dacă-l putem folosi. Are dorință de a intra, dar încă nu e sută la sută. Și Dragas e în aceeași situație, se antrenează la intensitate normală, după reintrarea la efort de săptămâna trecută, dar nu cred că e suficient pentru ca el să intre într-un meci atât de puternic precum cel de miercuri„, a spus inainte de meci antrenorul Pero Milosevic.

Timișorenii au în față o echipă care este la 3 puncte de Poli, pe locul 9, cu 2 victorii si tot natatea egaluri. CSM-ul are deja 3 înfrângeri în acest sezon, dintre care două pe terenuri străine, la Turda și Buzău.

Duelul dintre SCM Politehnica și CSM București este programat miercuri, de la ora 18.25 și va fi arbitrat de cuplul Octavian Fânață (Arad)/Ștefan Hendrea (Baia Mare). SCM Politehnica mai are o restanță în campionat, pe cea cu CSM Vaslui.

Articolul precedentTimișoara aduce primele puncte din deplasare. Baschetbaliștii bănățeni au trecut de Steaua
Articolul următorLiber la circulație pe Podul Eroilor din Timișoara