După un eșec în deschiderea sezonului, baschetbaliștii de la SCM Timișoara au obținut a doua victorie consecutivă în campionat, de această dată în capitală.

Timișorenii plecau cu a doua șansă în întâlnirea cu Steaua din etapa a treia a primei ligi de baschet masculin, însă i-au surprins pe roș-albaștri și au condus cu 5-0 pe început de meci. Steliștii au revenbit rapid în joc și la finele primului sfert aveau un asfalt de 7 puncte, 25-18. Distanța dintre cele două formații s-a mărit la pauză mare, când gazdele conduceau cu 49-39.

Pauza a fost un sfetnic bun pentru bănățeni, care în sfertul al treilea au început să joace mai bine și au redus diferența până la 3 puncte. FInalul de partidă a aparținut bănățenilor. Brown și Franklin au reușit coșuri de trei puncte, iar în cele din urmă s-au impus cu 83-81.

Cei mai buni marcatori ai timișorenilor au fost tocmai autorii „trițelor” ce au adus avantajul din final. Franklin a încheiat partida cu 19 puncte, iar Brown cu 14.

În runda viitoare, baschetbaliștii de la SCM Timișoara vor juca pe teren propriu împotriva unei alte echipe din capitală, Dinamo București.

Articolul precedentNoapte aglomerată la frontierele din vestul țării. Migranți prinși la granițe în Timiș
Articolul următorDerby în sala Constantin Jude. Handbaliștii de la SCM Politehnica primesc vizita lui CSM București