După ce în urmă cu o lună se deschidea traficul pe Podul Dragalina, a venit și momentul în care mașinile vor putea circula din nou și pe podul Eroilor.

Anunțul oficial a fost făcut de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, cu toate că lucrările pe acest pod nu sunt încă finalizate complet.

Luni deschidem circulația pe Podul Eroilor. Până acum am spus că e o dorință să deschidem circulația pe parcursul acestei săptămâni, eventual luni. După ce m-am consultat cu specialiștii, am ajuns la concluzia că luni putem da drumul la trafic… Se va lucra în continuare la pista de biciclete, la trotuare, la finisaje și la balustrade, care nu sunt montate, asta însa nu va perturba cu nimic traficul. Vrem ca luni dimineață carosabilul să fie cum scrie la carte, marcat și funcțional din toate punctele de vedere„, spune edilul Timișoarei.

Podul Eroilor, aflat în aval față de podul Dragalina, a fost lărgit și el și urmează să fie amenajate și piste de biciclete pe el. Diferența dintre cele două este că peste acest pod nu trec și linii de tramvai, cum se întâmplă în cazul primului.

sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Articolul precedentDerby în sala Constantin Jude. Handbaliștii de la SCM Politehnica primesc vizita lui CSM București
Articolul următorȘantier nou în centru, la Timișoara. Se reface fațada clădirii Operei