Inspectorii OPC au vizitat sâmbătă mai multe localuri din Lugoj și și-au pus mâinile în cap când au văzut cum arătau bucătărille unor dintre acestea.

Carnea și ouăle erau ținute la o temperatură de aproape 30 de grade, mancarea era pregătită pe mese jegoase sau vasele zăceau nespălate. Și dacă ar fi găsit doar atât era bine. Echipele de control au gasit de asemenea ustensile ruginite sau unele cu care se preparau mai multe feluri de mancare, dar si altele care erau arse si trebuiau scoase din uz. De asemenea, in unele bucatarii au gasit si muste peste tot.

Inspectorii de la Protectia Consumatorului au împărțit și câteva amenzi, însă au și dispus închiderea unora dintre localuri.

Publicată de Sorin Claudiu Susanu pe Sâmbătă, 3 august 2019

Imaginile pe care le vedeți sunt surprinse astăzi, in bucatariile mai multor locații de alimentație publică din Lugoj. Situația extrem de gravă descoperită de noi a dus la suspendarea activității acestor restaurante, la distrugerea produselor neconforme si amenzi în consecință. Vom continua controalele in tot judetul Timiș, deoarece se pare ca legea este total nerespectata si unii cred ca ne ocupăm exclusiv de municipiul Timișoara„, a precizat seful ANPC Timis Sorin Susanu, pe pagina sa de Facebook.

Publicată de Sorin Claudiu Susanu pe Sâmbătă, 3 august 2019

Articolul precedentMigranți și călăuza lor capturați de polițiștii de frontieră în Timiș
Articolul următorTimișorenii, invitați să redescopere unul dintre cartierele emblematice ale orașului