Primăria Municipiului Timişoara va organiza o dezbatere publică referitoare la proiectul de stabilire a taxelor și impozitelor locale.

O dezbatere publică organizată de Primăria Timișoara va avea loc miercuri, 21.11.2018, ora 16.00, în sala de şedinţe  a Consiliului Local al Municipiului Timişoara. Dezbaterea publică este organizată pe marginea, „Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale în Municipiul Timișoara pentru anul 2019”.

 “La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate.Cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General  –  Serviciul Administraţie Locală,sau in format electronic, la adresa: [email protected]. , până la data de 21.11.2018, ora 14.00.” se arată într-un comunicat al Primăriei Timișoara.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de cinci minute pentru fiecare participant.

Articolul precedentMedic de la Spitalul Militar din Timișoara, trimis în judecată după ce a primit mită
Articolul următorCampania “Sate în siguranță”