O simplă șicanare în trafic între șoferul unui autoturism și cel al unei dubițe a degenerat la Timișoara.

Totul s-a întâmplat la intrarea în oraș, pe Calea Torontalului. Cei doi s-au urmărit în trafic, iar la semaforul de la intersecția cu strada Grigore Alexandrescu, conducătorul auto al autoturismului s-a dat jos din mașină, s-a dus la cel al mașinii de transport li a început să îl lovească. Cel de-al doilea conducător auto s-a dat și el jos din mașină să îi răspundă rivalului însă acesta a luat-o la fugă.

Cei doi au început să se alerge unul pe altul, și au ajuns și pe carosabil, punând în pericol circulați. Din cele două mașini au coborât și pasagerii, care au încercat să îi potolească pe cei doi.

Bataie pintre masini in Calea Torontalului in aceasta seara

Imaginile unei batai desfasurata in plin bulevard, pe Calea Torontalului, care nu fac cinste unui oras civilizat, dar in pacate sunt intamplari cu o frecventa zilnica din traficul timisorean. In aceasta seara protagonistii au fost soferii unei dube apartinand firmei Dragon Star si a unei masini – altercatia a venit in urma injuratorilor adresate de soferi unul altuia in trafic spun martorii oculari.Va reamintim ca pentru diversele evenimente din trafic puteti apela la Politia Rutiera sau la sectia de politie pe teritoriul careia s-a petrecut incidentul (in cazul de fata cred ca e vorba de Sectia 4)

Publicată de Orasul Timisoara pe Marţi, 6 Noiembrie 2018

Circulația s-a desfășurat cu dificultate, deoarece alți participanți la trafi au încetinit pentru a-i vedea pe cei doi bătăuși.

Acum rămâne ca polițiști să se uite peste iamginile postate pe pagina de facebook Orasul Timisoara, să îi identifice pe cei doi șoferi, și să ia măsurile legale.

Sursa video: Orasul Timisoara

Articolul precedentIncendiu de pădure între Nădrag și Fârdea
Articolul următorBandă de hoți prinsă în flagrant la Timișoara. 5 spargeri date într-o noapte