Un mort și trei răniți. Acesta a fost bilanțul a două accidente care au avut loc în Timișoara, dar și în apropierea capitalei Banatului.

Un accident a avut loc la ieșirea din Timișoara, pe drumul care leagă orașul de comuna Moșnița Nouă și de satul Urseni. Un șofer circula pe banda sa când în față i-a apărut un biciclist, care nu avea nici vestă reflectorizantă, nici semnalizări pe bicicletă. Conducătorul auto a tras stânga de volan, dar totuși l-a acroșat pe om. Mașina a pătruns imediat pe contrasens și s-a izbit de un alt șofer care circula regulamentar pe contrasens.

În urma accidentului, cei doi șoferi au fost răniți ușor, însă biciclistul în vârstă de 63 de ani a murit înainte să fie transportat la spital. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Al doilea accident a avut loc în plin centrul Timișoarei. Un șofer care circula dinspre Punctele Cardinale către Calea Aradului, la intrarea pe strada Alexandru Ioan Cuza a uitat să acorde prioritate și pietonilor. Omul a lovit doi tineri care traversau strada regulamentar. Ambii pietoni au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar șoferul s-a ales cu un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentVom putea ajunge în Serbia și cu vaporașul. Proiect ce va face canalul Bega navigabil de la Timișoara până în țara vecină
Articolul următorSimona Halep primită în ropote de aplauze la Universitatea de Vest din Timișoara