Timișoara nu va avea târg de Crăciun și nici concerte de Ziua Națională sau de Revelion, a anunțat primarul Dominic Fritz.

De asemenea, edilul a precizat astăzi că tradiționala cupolă de lumini nu va fi amplasată în acest an în centrul Timișoarei.

„Scopul meu este ca, pe de o parte, să respectăm absolut toate regulile necesare și să acceptăm realitatea în care ne aflăm – adică este că nu ne putem aduna în public în grupuri mari – dar, pe de altă parte, să avem totuși un reper al normalității, să simțim cu toții inclusiv copiii noștri că vin sărbătorile, vine această perioadă foarte tradițională pentru noi toți. Am încercat să găsim un echilibru între cele două obiective care sunt amândouă importante. În ceea ce privește iluminatul public de Crăciun, o să avem iluminat în centrul orașului, Piața Victoriei, strada Alba Iulia și așa mai departe, vom avea proiecții pe clădiri, vom împodobi brazii existenți în centru”, a spus primarul Timișoarei.

Dominic Fritz a mai anunțat că iluminat festiv va fi realizat și în cartiere: Parcul Pădurice, Parcul Uzinei, parcul din Freidorf  și în Piața Avram Iancu. În privința căsuțelor, primarul a spus că încă se caută soluții, dar cel mai probabil vor fi câteva căsuțe în cartiere.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedent100% TU DECIZI! Dumitru Coarnă, prea bolnav să fie polițist, vrea să fie deputat
Articolul următorAcuzații grave din partea unei familii de hunedoreni: un bărbat mort de coronavirus, ținut într-o remorcă din spatele unui spital timișean