După două eșecuri în ultimele două meciuri din Superligă, Timișoara Saracens speră să se revanșeze în fața fanilor în ultima partidă din turul campionatului.

Este al doilea meci între cele două formații în nici două luni. În prima partidă, care a contat pentru grupele Cupei României, Timișoara a spulberat Tomitanii, cu 75-6. Formatia bănățeană este favorită și înaintea acestei întâlniri, mai ales că Saracens vor să facă uitate meciurile cu Baia Mare și Steaua. Sosene Anesi nu îi va avea la dispoziție pe Pungea, Fercu, Conache și Melinte, accidentați de mai multă vreme, în timp ce Popârlan și Zaharia au rămas în afara lotului pentru că ei au evoluat mult în toate partidele de până acum și au nevoie de odihnă. Din lotul anunțat pentru această întâlnire nu face parte nici Sione Taupaki, accidentat în duelul cu Steaua.

Trebuie să ne concentrăm să facem o partidă bună, placută. Din păcate am scăzut nivelul în ultimele partide, iar asta ne-a costat. Cred că disciplina și faptul că nu s-a respectat planul de joc au adus acele înfrângeri. Dar este o nouă săptămână în care o putem lua de la capăt. Avem nevoie să ne regăsim plăcerea de a juca rugby. Cel mai mult ne-a interesat în această săptămână să ne refacem pe plan mental și vom vedea la ora jocului cât de bine ne-am revenit”, a spus Sosene Anesi, antrenorul echipei.

De cealaltă parte, Tomitanii vin la Timișoara cu cea mai slabă defensivă a Superligii, cu 192 de puncte încasate. Formația dobrogeană va începe meciul cu doi foști timișoreni în lot, Gorcioaia și Johnny Sola, ambii anunțați titulari.

Duelul dintre Timisoara Saracens și Tomitanii Constanța este programat vineri, de la ora 10, pe stadionul Dan Păltinișanu.

Articolul precedentÎn sfârșit victorie. SCM Politehnica trece la limită de Focșani în prima ligă de handbal masculin
Articolul următorCirculație închisă în centru, la Timișoara. Firobuzele de pe o linie STPT vor circula deviat