Trei șoferi vor trebui să treacă cu mașinile prin service după două accidente care au avut loc în Timișoara.

Primul accident a avut loc la intersecția străzilor Ioan Plavoșin și Martir Cernăianu. Un șofer a uitat să acorde prioritate unui alt conducător auto. Cele două mașini s-au izbit puternic, iar pe lângă avariile serioase suferite de autoturisme, o persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un tânăr în vârstă de 19 ani a condus un autoturism pe strada Martir Cernăianu, iar la intersecția cu strada Ioan Plavoșin nu a acordat prioritate unui autoturism care circula regulamentar condus de un bărbat de 45 de ani. În urma accidentului a rezultat un rănit, șoferul din autoturismul care circula regulamentar. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă„, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Al doilea accident a avut loc aproape de centrul orașului. Un tânăr care venea din disrecția străzii Pestalozzi circula pe bulevardul Corneliu Coposu, în direcția Universității de Vest. Șoferul a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit puternic de peretele pasajului Michelangelo. Șoferul nu a fost rănit, însă mașina a fost avariată.

Sursa foto: Info Trafic jud. Timis

Articolul precedentZiua Internațională a Mediului sărbătorită printr-o cursă inedită la Timișoara. Foto
Articolul următorAlegeri în Timiș