Primarul ales al Timișoarei a anunțat miercuri că s-a autoizolat după ce o persoană cu care s-a întâlnit luni a fost confirmată cu noul coronavirus. Dominic Fritz a mai spus că așteaptă rezultatul testului COVID-19 făcut în dimineața zilei de miercuri.

Dominic Fritz a anunțat într-un mesaj postat pe contul său de Facebook că s-a autoizolat după ce a aflat că persoana cu care s-a întâlnit la începutul săptămânii a fost testată pozitiv, marți, cu noul coronavirus.

„Luni m-am întâlnit cu o persoană care a aflat aseară că are Covid-19. Am purtat mască, am păstrat distanța, sunt bine. Dar, ca o măsură de precauție și pentru a elimina orice risc, am decis să mă auto-izolez.

Am făcut un test azi dimineață și voi rămâne acasă, în așteptarea rezultatului. Voi repeta testul pentru mai multă siguranță, la sfârșitul acestei săptămâni. În timpul ăsta voi continua să lucrez cu echipa mea la pregătirea preluării mandatului și voi ține întâlniri oficiale online. Vă țin la curent!”, a scris Fritz pe Facebook.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentSpitalul de Boli Infecțioase din Timișoara a epuizat dozele de Remdesivir
Articolul următorFederaţia SANITAS intră de astăzi în grevă japoneză